Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дуже соковита Кенія з яскравим смородиновим профілем, відтінками сушеного яблука і довгим післясмаком червоних кисло-солодких ягід. Смак дуже багатий, зі складною, багаторівневою кислотністю. Спочатку він розкривається солодкою чорною смородиною, що переходить у зростання в червоне, а в міру досягнення дивує все новими і новими відтінками: чай каркаде, чорноплідна горобина, журавлина, гірчинка вишневої кісточки, - цей сорт неймовірно цікавий у динаміці! Підходити до приготування кавових напоїв з молоком і без.
Способи приготування Кенії:
- автоматична кавоварка (м'яка кава);
- турка (насичений);
- кава по-польськи;
- гейзерна кавоварка;
- фільтр