Кількість
|
Вартість
|
||
|
Досить легка і м'яка кава. Завдяки витонченому смаку з ніжним шоколадним відтінком, підходить для приготування еспрессо, лунго, американо, капучино, латте. Еспрессо виходить рівний і збалансований з відтінками какао, гіркого шоколаду та горіхів. У смаку відчуваються і цитрусові півтони. Якщо ви п'єте каву, то будьте впевнені, ви точно знайомі зі смаком бразильської арабіки. Порівняно невисока кислотність, відтінки какао і горіхів як при темній, так і при середньому обсмажуванні. І відносно невелика ціна. Під час дегустації Моджиана проявляє себе через апельсинову кислинку і такі смакові характеристики, як какао і смажені горіхи (більш солодкий мигдаль і більш «смажений» фундук). Згідно з оцінкою Міжнародної Асоціації Спешиалті кави (SCA) Бразильської Моджиани присвоєно 81.3 бала зі 100, що є досить високою оцінкою комерційної кави. Яскравою цитрусової кислотності немає.
Способи приготування Моджиани:
- автоматична кавоварка (дуже легка і м'яка кави)
- турка (насичений)
- кава по-польськи;
- гейзерна кавоварка